530S er en praktisk og solid skjærgårdsjeep, god egnet til turer lokalt i skjærgården, og med god plass til passasjerer og bagasje. Båten kjennetegnes av de praktiske løsningene til Sting, og gir deg bekymringsløse dager på sjøen. Skroget kjennetegnes av at det tar sjøen lett samtidig som det holder deg tørt for sjøsprøyt. Gode, funksjonelle stuerom både i baugen, under cockpit, i sittebenken for fører og passasjer, og ikke minst i akterbenken betyr at du enkelt kan pakke og dra ut på holmetur da sommerdagene viser seg fra sin beste side. Samtidig gir plassen i Sting 530S deg sammen med rekkevidden en fantastisk hyttebåt.

 

Cockpit og baug.

Baugen i 530 S har et bredt innsteg, med en smart baugluke som er komfortabel å trå på. Baugluken skjuler et oppbevaringsrom for tauverk. To trappetrinn tar deg ned til dørken, som er bred og har god plass. Sittebenkene i baugen har komfortable puter som du fester enkelt fast i selve benken. Bestiller du din 530 S med solseng følger det med en innleggspute som plasseres mellom benkene. Legg båten på svai, og det er klart for å nyte sommerdagene i solsengen. Høye rekker følger skrogsiden i hele baugseksjonen og øker den følte høyden av fribordet. Konsollen er plassert noe mot styrbord, og har god plass til passasje på babord side, samt at du kan passere på et forhøyet nivå på styrbord side. Foran konsollen finner du plass til 4 fendere, og du får et ryddig og praktisk sted å ha disse når de ikke er i bruk. Konsollen kan vippes opp mot kjøreretningen, og dermed får du tilgang til et større stuerom for å få bagasje eller handleposer vekk fra dørken. Denne har også et stort, åpent stuerom hvor du kan legge løse gjenstander som skal være enkelt tilgjengelig. 530 S kan utstyres med kartplotter og du finner motorinstrumentering og gass/gir plassert for en behagelig føreropplevelse.

 

Akterdekket.

Akterbenken er laget for å gi god ryggstøtte men også for å gi enkel passasje til plassen helt akterut. Putene på sidene er avtagbare og gjør at du kan passere enkelt. Båten er utstyrt med badestige som enkelt felles ut enten fra båten eller fra vannet.

Lengde
542 CM
Bredde
215 CM
Vekt uten motor
510
Høyde på båt
187 CM
Tankkapasitet
70 L
Maks. motor
100 HK
Stammelengde
L
Maks antall personer
6
CE-kategori
C
Pris fra
kr 252 000
12V strømuttak
Badestige
Bunnstoff
Fortøyningspakke
Konsoll med vindskjerm og metallramme
Lanterner
Putesett
Selvlensing
Setetrekk
Vannskimast

Bygg din båt

Velg grunnpakke

 

Båt, inkl. Mercury EFI 50hk

Inkludert i prisen
 

Båt, inkl. Mercury EFI 60hk

+ 11 500 kr
 

Båt, inkl. Mercury EFI 80hk

+ 29 800 kr

Velg utstyrspakke

 

Bare standardutstyr

Velg ekstrautstyr under
 

 

Komfortpakke

17 000 kr
Du sparer 2 500 kr

Flaggstang m/ flagg
Garmin kartplotter Echomap UHD 72CV
Garmin innvendig svinger
Solseng/Solpute

Velg ekstraustyr

2 500 kr
1 100 kr
7 900 kr
3 900 kr
11 400 kr
4 800 kr
12 800 kr
3 100 kr
22 500 kr
3 100 kr
Totalt {{format(total)}} kr
{{selected.basePackage.name}} {{format(selected.basePackage.price) }} kr
{{package.name}} {{format(package.price) }} kr
{{item.name}} {{equipmentTotal}} kr
Totalt {{format(total)}} kr
*Frakt og leveringskostnad tilkommer. Websiden er laget for å gi deg høyest mulig grad av nøyaktighet, men det kan allikevel forekomme feil og mangler i prisingen og utstyret. Frydenbø Boats AS forbeholder seg retten til enhver tid, uten varsel, å endre prisene og utstyret på båtene. Den enkelte forhandleren kan gi tilbud som avviker fra prisene på denne nettsiden.

Galleri

Video