Sting 485 S er en perfekt skjærgårdsjeep for deg som bruker båten til kortere turer i skjærgården. 485 S er designet for at du enklere skal kunne bevege deg inn og ut av båten, samtidig som den gir enklere lasting og lossing med en bred baug og bred dørk.. I tillegg finner du godt med stuerom for bagasje under konsollen og kjørebenken, samt en romslig og behagelig aktersofa. Alle disse elementene gjør at Sting 485 S passer perfekt for deg som ønsker et bekymringsløst båthold og raskt kunne ta deg ut på de korte sommerturene i skjærgården.

 

Konsoll og baug.

Baugen på Sting 485 har et bred innsteg og solide pulpits, noe som gjør at båten oppleves som enkel å stige på og av. Sitteputen i baugen fungerer som et trappetrinn for å ta seg ned på dørken. Selve dørkplassen er bred og plassen foran konsollen passer fint til å stue vekk bagasje og handlevarer. Nettopp derfor er 485 S veldig godt egnet for bruk på landsted eller hytte, med sin gode plass og allikevel praktiske størrelse. Ved siden av konsollen på babord side finner du hovedpassasjen fra baug mot akter og du finner også passasje rundt konsollen på styrbord side. Konsollen har en høy og bred vindskjerm som fungerer godt i både fint og dårlig vær. Denne kan også vippes opp mot kjøreretningen, og gir deg tilgang til et praktisk stuerom under selve konsollen. Du finner også et åpent stuerom til ting du vil ha enkelt tilgjengelig, men skjermet for vær og vind. Sting 485 S kan leveres med kartplotter og motorinstrumenteringen er plassert for god oversikt.

 

Akterdekk,

Ryggen på sittebenken ved konsollen kan du bevege mot baugen og akter, slik at du kan sitte vendt mot akterbenken når båten ligger stille og du har med passasjerer. Akterbenken er bred og komfortabel med ryggstøtte for 2 personer. Sideputene kan du ta av, slik at passasje bak til akterspeilet blir enklere. Under sideputene finner du praktiske oppbevaringsrom for to av båtens fendere. Båten er også utstyrt med en badestige som kan betjenes både fra vannet og fra båten. Bensinfylling finner du i båtens akterluke på styrbord side.

Lengde
498 CM
Bredde
203 CM
Vekt uten motor
530
Høyde på båt
174 CM
Tankkapasitet
33 L
Maks. motor
80 HK
Stammelengde
L
Maks antall personer
5
CE-kategori
C
Pris fra
kr 208 400
12V strømuttak
Badestige
Bunnstoff
Fortøyningspakke
Konsoll med vindskjerm og metallramme
Lanterner
Putesett
Selvlensing
Setetrekk
Vannskimast

Bygg din båt

Velg grunnpakke

 

Båt, inkl. Mercury EFI 40hk

Inkludert i prisen
 

Båt, inkl. Mercury EFI 50hk

+ 8 500 kr
 

Båt, inkl. Mercury EFI 60hk

+ 20 100 kr

Velg utstyrspakke

 

Bare standardutstyr

Velg ekstrautstyr under
 

 

Komfortpakke

14 400 kr
Du sparer 2 000 kr

Flaggstang m/ flagg
Garmin kartplotter Echomap UHD 72CV
Garmin innvendig svinger

Velg ekstraustyr

5 900 kr
2 500 kr
1 100 kr
7 900 kr
3 900 kr
11 400 kr
3 900 kr
12 800 kr
3 100 kr
Totalt {{format(total)}} kr
{{selected.basePackage.name}} {{format(selected.basePackage.price) }} kr
{{package.name}} {{format(package.price) }} kr
{{item.name}} {{equipmentTotal}} kr
Totalt {{format(total)}} kr
*Frakt og leveringskostnad tilkommer. Websiden er laget for å gi deg høyest mulig grad av nøyaktighet, men det kan allikevel forekomme feil og mangler i prisingen og utstyret. Frydenbø Boats AS forbeholder seg retten til enhver tid, uten varsel, å endre prisene og utstyret på båtene. Den enkelte forhandleren kan gi tilbud som avviker fra prisene på denne nettsiden.

Galleri

Video