Vi tør å påstå at Sting 610 BR virkelig er bowrideren med sjel! Båten ble også kåret til European Powerboat of the Year 2017. I denne båten har vi trukket vindskjermen mot baugen for å øke den sosiale delen av båten til det maksimale. Samtidig har vi oppretthold det praktiske området for bagasje, passasjerer og på- og avstigning i baugen. 610 BR skal være en sosial båt, noe som understrekes av den flotte og store U-sofaen bak i cockpit. Her, sammen med enkel adgang til to store badeplattformer, vil du merke at familie og venner kommer til å elske å bruke tid sammen.

 

Cockpit og baug.

Baugen i Sting 610 BR er utformet slik at den gir et bredt innsteg og blir enkel å gå ombord i, enten det er fra brygga eller det er fra fjellet. Stegtrinn ned fra baugen og store pulpits du kan holde deg i gjør det trygt for både barn og voksne. Baugen huser også to sitteplasser på styrbord og babord side. Inngangen fra baugpartiet til cockpit gjøres ved å åpne lukene (vindskjerm og glassfiberluke), og du får en bred passasje fra baug mot akter. Cockpit i Sting 610BR nyter godt av at vindskjermen er plassert langt frem. Plassen er stor, og det er enkelt å bevege seg rundt, selv med bagasje. På babord side finner du et stort stuerom med dør som er hengslet i nedre kant for å gi deg maksimal innlastingsplass. Førerposisjonen er behagelig og oversiktlig, med to sitteposisjoner (som justeres ved å heve seteforlengeren på førerstolen), og en godt plassert gasshendel. Fenderholdere bak førerposisjon (3) og på babord side (1) gir deg en praktisk plassering av fenderne når disse ikke er i bruk.

 

Akterdekket.

Akterdekket på Sting 610 BR nyter også godt av den store plassen bak vindskjermen. Her finner du en U-sofa med god sittekomfort og plass til alle ombord. Passasjersetet på babord side kan løftes opp og blir til en ryggstøtte hvis du ønsker en solseng med vinklet rygg. Monterer du det medfølgende bordet har du bordplass til en god matbit, og bordplaten brukes også som underlag for solsengen (egen pute som plasseres oppe på bordet følger med. Her får du da en flott solseng med plass til flere. S-decket du kan bestille som tilleggsutstyr gir også båten en lun og varm følelse, og er myk å gå på. I benkene på akterdekket finner du også store stuerom med god plass til bagasje og annet utstyr du tar med deg på tur. Stuerommene betjenes ovenfra. Badeplattformene på Sting 610 BR har god plass og fungerer godt for å tørke seg etter et bad i sjøen, eller for enkel påstigning eller avstigning. Badestigen på styrbord side felles enkelt ut både fra båt og fra sjøen. Under badeplattformen på styrbord side finner du stuerom for tauverk, og på babord side et egnet rom til dregg/anker, samt ankergjennomføring. Her har du god plass til å bevege deg fra babord til styrbord og du finner i motorbrønnen plugger for å kunne stenge selvlensingen mens du bader (og har mye vekt bak). Kalesjen på båten finner du stuet vekk i kalesjegarasjen rett bak akterbenken. Under kalesjen i Sting 610 BR er det god ståhøyde (over 2 meter) og god plass. Bestiller du også havnepresenningen får du en enkel måte å dekke til båten på når den ligger i havn. Da følger det også med et praktisk trekk til baugen slik at regnvann ikke renner inn i båten.

Lengde
623 CM
Bredde
247 CM
Vekt uten motor
880
Høyde på båt
170 CM
Tankkapasitet
100 L
Maks. motor
150 HK
Stammelengde
L
Maks antall personer
6
CE-kategori
C
Pris fra
kr 448 600
12V strømuttak
Badestige
Bord i cockpit
Bunnstoff
Fortøyningspakke
Hydraulisk styring
Kalesje
Lanterner
Manuell lensepumpe
Putesett
Selvlensing
Setetrekk
Vannskikrok

Bygg din båt

Velg grunnpakke

 

Båt, inkl. Mercury EFI 115 hk

Inkludert i prisen
 

Båt, inkl. Mercury ProXS EFI 115 hk

+ 13 300 kr
 

Båt, inkl. Mercury EFI 150 hk

+ 20 700 kr
 

Båt, inkl. Mercury ProXS 150hk

+ 28 700 kr

Velg utstyrspakke

 

Bare standardutstyr

Velg ekstrautstyr under
 

 

Komfortpakke

16 500 kr
Du sparer 2 800 kr

Flaggstang m/ flagg
Garmin Echomap UHD 92SV
Garmin innvendig svinger
Solseng
 

Komfortpakke +

66 300 kr
Du sparer 12 100 kr

Flaggstang m/ flagg
Fusion RA60 uten DAB
Garmin innvendig svinger
Garmin Echomap UHD 92SV
Havnepresenning
Høytalere 2 stk.
Kjøleskuff
S-deck (mørkegrå)
Solseng

Velg ekstraustyr

3 400 kr
2 500 kr
1 100 kr
7 900 kr
12 800 kr
3 900 kr
11 400 kr
8 100 kr
8 200 kr
3 100 kr
13 900 kr
26 000 kr
1 500 kr
22 300 kr
4 500 kr
Totalt {{format(total)}} kr
{{selected.basePackage.name}} {{format(selected.basePackage.price) }} kr
{{package.name}} {{format(package.price) }} kr
{{item.name}} {{equipmentTotal}} kr
Totalt {{format(total)}} kr
*Frakt og leveringskostnad tilkommer. Websiden er laget for å gi deg høyest mulig grad av nøyaktighet, men det kan allikevel forekomme feil og mangler i prisingen og utstyret. Frydenbø Boats AS forbeholder seg retten til enhver tid, uten varsel, å endre prisene og utstyret på båtene. Den enkelte forhandleren kan gi tilbud som avviker fra prisene på denne nettsiden.

Galleri

Video